Zomerse businesslook; rosé en een beetje bling!

Vaak merk ik dat ik het lastig vind om een business outfit / mijn kantoorkleding een leuke twist te geven, waardoor ik er net even anders uitzie. Vandaag stelde ik een duurzame look samen die goed draagbaar is naar kantoor. Met mooie rosé kleuren en een beetje bling! Niks gesponsord, gewoon wat ik mooi vind en eerlijk.

Luchtig en fris

In een luchtige zwarte broek, gemaakt van tencel, kom je je dag wel in al die kantoren met klimaatbeheersing. Ik weet niet hoe jullie dat ervaren, maar na een tijdje achter mijn pc krijg ik het vaak koud en draag ik toch liever een langere broek dan een korte. Tenzij het een hele hete dag is, maar hé, die zijn nog steeds op één hand te tellen (misschien twee inmiddels). Daarom vond ik een mooi exemplaar bij Armed Angels. Klik op de foto of de tekst om direct te kunnen shoppen.

Rose zet door

Rose doet het nog steeds erg goed en is zeker geen hype, want in het najaar/winter gaan we deze kleur ook zeker weer terug zien. Hoewel ik niet elke trend inspeel, is deze kleur wel blijven hangen. En dat is blijkbaar terecht, want het is voorlopig een blijvertje. Met de cropped blouse van Peoples Avenue, van biologisch katoen en de vegan leren tas van Stella Mc Cartney kun je dus ook volgend seizoen nog leuke outfits maken.

Maak het af met een bling!

Om toch een beetje bling aan je outfit toe te voegen, vond ik deze supergave hologram hakken van Beyond Skin. Snuffel gerust even rond op hun website en ontdek hoe ontzettend duurzaam dit schoenenmerk is. Ik ben in elk geval fan!

Peoples Avenue - blousje van biologisch katoen

Peoples Avenue - Cropped printed striped satin shirt van biologisch katoen

Stella Mc Cartney - vegan leather bag

Stella Mc Cartney - The falabella medium faux leather bag

Beyond skin - hologram heels

Beyond Skin - Hologram heels (en ze zijn in de sale!)

Armed Angels - Tencel pants 'Jolena'

Armed Angels - Tencel pants 'Jolena'

#biologischkatoen #peoplesavenue #beyondskin #stellamccartney #duurzamemodeinspiratie #fairfashionlook #businesslook #Armedangels

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Stripes!

Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.