Yunit stopt

Het Nederlandse duurzame modemerk Yunit stopt. Het slowfashion bedrijf zal geen nieuwe collectie SS18 meer uitbrengen. De eigenaren, Joeri & Josien, maakten deze keuze bewust en zien nu al de nieuwe uitdagingen die dit besluit met zich meebrengt! Het merk ging voor goede arbeidsomstandigheden en gebruikte duurzame materialen in haar collectie.

Yunit - Nederlands modemerk

Afgelopen week publiceerden zij een kort bericht op hun website met de mededeling te stoppen met Yunit. Niet omdat het fair fashion label niet goed loopt, maar om een heel andere reden. Joeri heeft na een ziektebed van zeven maanden de akelige ziekte kanker voorlopig overwonnen en daarop besloten dat zij, Joeri & Josien, hun focus willen verleggen naar hun andere bedrijven.

Historie Yunit

Yunit bestaat sinds 2013 en is een duurzaam modemerk wat kwalitatieve basics verkoopt voor zowel mannen en vrouwen. De kleuren en modellen zijn basic en kunnen 'yunisex' gedragen worden. De kwalitatieve shirts en sweaters waren inmiddels te koop in meer dan veertig (kleding)winkels. Een mooie investering voor je (duurzame) garderobe.

Yunit - slowfashionmerk

Toch nog Yunit kopen?

Misschien ben jij het merk weleens tegengekomen of hangt Yunit al te pronken in jouw kast. In de winkels zul je Yunit het komende seizoen niet meer aantreffen. Wil je nog een Yunit aanschaffen als aandenken of misschien ben jij nieuwsgierig? Ga dan toch even een kijkje nemen op de website van Yunit. Ze verkopen hun laatste voorraad voor de helft van de prijs. Klik hier!

Bron: Yunit Studio

#Yunit #slowfashion #modenieuws

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.