Welk kledingstuk adoreer jij?

De vraag die ik deze week aan je week stel: "Welk kledingstuk adoreer jij?" Van welk kledingstuk word jij vrolijk als je ze draagt? Lukt het jou om moeiteloos je favorietjes te mixen & matchen met elkaar? Waarom ik je dit vraag? Nog voordat ik begon met bloggen, was er een periode dat ik helemaal geen plezier haalde uit kleding en droeg ik negen van de tien keer een zwarte coltrui en een jeans. Verder kwam ik niet en schafte alleen nieuwe kleding aan als mijn kleding uit elkaar viel, letterlijk. Wel duurzaam misschien, maar ik werd er niet echt blij van en ik adoreerde mijn kleding al helemaal niet. Hoe is dat bij jou? Hou jij ook niet van kleding kopen voor jezelf? En zou je juist een omslag willen maken?

Chantoile Fair Fashionblog

Gemak dient de mens

Zelf vond ik het zo vervelend om te doen; shoppen. Toch groeide de behoefte om er leuk uit te willen zien en me daarbij ook prettig te voelen. Dat wilde ik gewoon, maar dat winkelen dat lag me niet. Om me heen leek het iedereen zo makkelijk af te gaan, maar mij niet. Na wat gepieker op de bank besloot ik op een dag om gewoon te kopen wat de paspop in de etalage droeg. Diezelfde avond had ik een feestje en dus een gelegenheid om mijn paspop outfit aan te trekken. Zoveel leuke reacties en complimentjes, ik stond versteld!

Paspoppen

Laten we over één ding duidelijk zijn; daar zijn paspoppen in winkels ook voor. Zodat je je kunt laten inspireren om er leuk uit te zien. Gemak dient de mens, toch? En dat deed ik die dag, met succes. Het betekende een belangrijk omslagpunt, besef ik nu, want ik kreeg langzaam de smaak te pakken. Uiteindelijk. Het gebeurde niet gelijk en het was achteraf toch best een proces om mijn eigen stijl te ontwikkelen.

Ontwikkel je eigen stijl; ik ga je helpen

Om je daar mee over te vertellen, zal ik komende tijd meer blogs schrijven over hoe ik mijn stijl ontwikkelde, wie mij inspireerde en wat ik nog allemaal deed om tot een garderobe te komen waar ik me helemaal lekker in voel.

Duurzame look - Chantoile

Waar ik blij van word

Op dit moment heb ik (eindelijk!) kledingstukken in mijn kast hangen waar ik me erg goed bij voel en blij ben met de stijl die ik daarin ontwikkeld heb. Waren het voorheen vaak 'losse flodders' (lees: miskopen), die ik niet kon combineren met de andere items uit mijn kledingkast, zijn het nu stukken die ik goed kan combineren met elkaar. En ook nog duurzaam.

Chantoile stijladvies

Laten we even terug gaan, naar mijn eerste vraag; "Welk kledingstuk adoreer jij?" Vertel het me, deel het met me. Kom je er niet uit? Vind je leuk als ik je daarbij persoonlijk verder help? Dat kan! Mail me! Regelmatig ontvang ik mailtjes van meiden met vragen over hun garderobe en ik heb besloten daar gehoor aan te geven. In de vorm van stijladvies help ik je garderobe een boost te geven en te verduurzamen, zodat je eigen stijl verder kunt ontwikkelen.

'For fashionlovers with a concious'

#outfitinspiratie #stijladvies #stylingtips

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.