Thokk Thokk

Thokk Thokk is een Duits en duurzaam kledingmerk. Met veel passie en energie bieden zij sportieve basics aan met een leuke twist. Thokk Thokk is GOTS en fairtrade gecertificeerd. Zij werken uitsluitend met duurzame stoffen en doen in hun productieproces geen enkele concessie en blijven trouw aan hun missie; creating sustainable fashion only!

Thokk Thokk in Nederland

Het is alweer even geleden dat ik een review schreef. Juist door de aparte kenmerken van hun kleding zet ik dit kledingmerk tussen mijn reviews, omdat ik denk dat iedereen deze basics kan dragen en het je outfit ook nog eens een extra touch kan geven.

Dit merk is (nog) niet op veel plekken verkrijgbaar in Nederland. Er zijn enkele webshops die Thokk Thokk aanbieden, echter kwam ik de leukste en tofste items tegen op hun eigen website. (Mocht je een kijkje willen nemen, klik hier.)

Simplistisch en grafische prints

Elk item kenmerkt zich door het minimalistische en simplistische ontwerp, vaak met een grafisch ontwerp en zeer comfortabel om te dragen. Eigenlijk durf ik zelfs wel te stellen dat het gewoon praktisch lekker zit. Kortom, perfecte basics om je outfit mee te stylen, zodat je er net effe anders uitziet. Maar ook om in te sporten kun je met Thokk Thokk heel goed uit de voeten.

3x de leukste basics geselecteerd!

Ik zocht een aantal items uit om te dragen onder die nette blazer of dat zomerse bomberjack, gecombineerd met een zomerse jeans maak je je outfit weer net even anders. Hopelijk vind jij ze net zo gaaf als ik! En dat tegen hele betaalbare prijzen. De meeste tees zijn €29,95 en lopen op tot €34,95. Goed om te weten dat kwaliteit ook heel betaalbaar kan zijn.

Duurzaam shirt van Thokk Thokk

Thokk Thokk shirt van Biologisch katoen GOTS

Longsleeve Thokk Thokk

Meer dan Tops & Tees

Naast deze leuke tops & tees vind je ook vlotte onderbroeken en sportieve hemden in het assortiment. Net als sportleggings en broeken in lekkere kleurtjes om je sport outfit mee op te pimpen. Gemaakt van duurzaam materiaal. Polyester items ben ik dan ook niet tegengekomen op de website (voor zover ik kon zien). kortom, weer een mooi, ecologisch en duurzaam merk voor op je lijstje. Thokk Thokk, who's there?

#ThokkThokk #biologischkatoen #duurzamemodeinspiratie

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.