Sustainable Outfit #4

Tijd voor een fair fashion look!

Afgelopen weekend had ik eindelijk na al die drukke weken, een relaxed weekend.

Op zaterdag een bruiloft van een collega, die er werkelijk prachtig uit zag! Ik beschouw het altijd als een kadootje wanneer je bent uitgenodigd voor zo een bijzondere gelegenheid. Het betekent uiteindelijk toch dat men heeft besloten dat ze jou er graag bij willen om dat speciale moment met het kersverse bruidspaar mee te vieren. En dan sla ik dat zeker niet af.

Op zondag had ik voor het eerst sinds weken, een lege agenda. Wat is dat heerlijk! Ik was even vergeten hoe het was om even helemaal niets te doen, haha. Dat laatste is niet waar trouwens, maar ik heb er van genoten. Tijd om mijn relaxte maar duurzame outfit met jullie te delen.

Fair fashion blogger Chantoile

Tencel Blouse - H&M Concious

Mijn vertrouwde zwarte tencel blouse van H&M Concious. Ik kocht 'm vorig jaar. Wat ik zelf erg prettig vind aan tencel, is dat het zo mooi valt. Ik hoef het niet te strijken en na het wassen is het al voldoende om de blouse netjes weg te hangen op een kledinghanger. Zodra de blouse droog is, ziet ie er weer mooi en glad uit. Heerlijk voor mij, want ik heb echt een hekel aan strijken. Nu raad ik H&M Concious label niet meer aan in mijn blogs, maar weet ik dat er genoeg echte duurzame merken zijn die mooie blouses in hun collecties hebben.

Wear what you stand for tee - Alchemist Fashion

Ik denk dat ik niet meer hoef uit te leggen dat ik gek ben op statement t-shirts. Ik draag ze graag. Ook deze tee van Alchemist Fashion met de tekst "Wear what you stand for". In de aanloop naar Fashion Revolution week (23-29 april'18) past deze daar perfect bij. Afgelopen week realiseerde ik me dat ik in de afgelopen twee jaar best wel wat statement t-shirts heb verzameld. Misschien leuk om hier binnenkort een blog aan te wijden? Deze tee zit in elk geval erg comfy en is gemaakt van 100% biologisch katoen.

Cropped jeans - MUD Jeans

Mijn laatste aanwinst is deze cropped jeans van MUD Jeans. Ik ben echt verliefd op de fit, want hij zit zo onwijs lekker! In eerste instantie was ik niet direct enthousiast, maar nadat ik 'm aandeed was ik verkocht. Bovendien past de cropped mimi overal wel bij. Althans, in mijn garderobe dan. Het doet me ook denken aan de ultieme mom-jeans, door 'm dan juist te combineren met vlotte shirts en jasjes creëer je ineens een megatoffe look. Ik hou d'r van!

Witte sneakers - TOMS

Het wordt bijna een beetje afgezaagd om mijn witte sneakers er weer bij te vermelden, maar zoals je weet doe ik graag lang met mijn kleding & schoeisel. Wat dat betreft, ben ik ook duurzaam ingesteld. Nog steeds erg blij met mijn TOMS en staan ook superleuk onder dit outfit.

Lederen tas - O my bag

Eén van mijn favorietjes; de Audrey bag van OMYBAG. Hij blijft mooi! Zodra ik op pad ga of een feestje heb, dan gaat de Audrey met me mee. Kortgeleden bezocht ik de nieuwe flagshipstore aan de ceintuurbaan in Amsterdam. Een mooi lief klein winkeltje waar je alle tassen & accessoires kunt bewonderen, voelen en kopen. Achter de winkel bevindt zich het hoofdkantoor. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Sassy look Chantoile

#fairfashionlook

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.