Stripes!

Duurzame mode inspiratie

In mijn kast hangen veel topjes, truien en jurken met strepen. Het heeft een onbewuste aantrekkingskracht op me wanneer ik aan het shoppen ben. Het maakt ook niet veel uit welke streep, de bretonse streep hoort daar ook bij.

Komend voorjaar en afgelopen winter zag ik al in diverse collecties; de streep. Jeej!

Tot mijn grote vreugde uiteraard en schafte ik de Wangari jurk aan van Miss Green. Zo langzamerhand is Miss Green één van mijn favorieten aan het worden. Tot een jaar geleden kende ik het kledingmerk niet. De Wangari is mijn eerste aanschaf uit de collectie van Miss Green. Tijdens de kerst droeg ik m al, voor een feestelijke gelegenheid. Hier op een casual saturday, maar ik draag deze ook naar mijn werk.

miss green wangari dress

Alle accessoires komen uit mijn persoonlijke garderobe, het hoedje bijvoorbeeld van Staalmeester. Deze is van mijn man, die het erfde van zijn opa. Het is altijd mooi om items in je kast te hebben liggen met een verhaal. De hakken heb ik al zes jaar en zijn van Tango. Het zwarte fringe tasje ligt inmiddels alweer een kleine twee jaar in mijn kast en is van H&M. Beiden niet duurzaam geproduceerd, maar ik doe er al best lang mee. Telt dat ook?

Terug naar de jurk! De Wangari is gemaakt van biologisch katoen en valt mooi langs het lijf. Ik heb een vrij recht lichaam, maar door de shape van de jurk en het dragen van een hakje doorbreek ik dat. Op mijn werk draag ik de jurk met een lang zwart vest erover. Op de achterzijde zit een zichtbare ritssluiting, altijd een mooi detail.

Mocht je de jurk nog willen shoppen, hij is nu in de sale, zag ik. klik hier

P.s. de streep zit ook weer in hun nieuwe collectie!

#Duurzamekleding #outfitinspiratie #duurzamemodeinspiratie #duurzamemodeblogger #missgreen #eerlijkemode #biologischkatoen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.