So Preppy

Al jaren draag ik graag donkerblauw met wit, omdat het me goed past en de preppy look kan ik eindeloos combineren met items uit mijn kledingkast. Ik heb erg veel items met donkerblauw, het is een basiskleur is die in mijn kast hangt. Vandaag deel ik een look in, donkerblauw. Ik vind het een kleur die je vaak ziet bij een preppy look, vandaar de titel.

De witte blouse

Eerder gaf ik het al aan; de witte blouse is helemaal hot dit seizoen. En mijn favoriet, ik draag de witte blouse graag. In mijn kast hangt deze, samen met nog een aantal witte blouses die ik echt al jaren heb. Ze stammen dus nog uit mijn "pre-sustainable" periode. Wel kan ik zeggen dat ik twee van mijn favo witte blousjes al meer dan 6 jaar in mijn kast heb hangen en ze nog steeds regelmatig met veel plezier draag. (En ze zijn van H&M!)

Ook zo'n zin in..

...in een witte blouse? Ik kan me ook voorstellen dat je op zoek bent naar een nieuwe witte blouse, dus mocht je nog op zoek zijn naar een eerlijke en duurzame blouse check dan mijn blog van enige tijd geleden, waarin ik een aantal witte blousen uitzocht. Ik heb 'm geupdate met een aantal kraakverse nieuwe witte blousjes.

Wat draag ik? De outfitdetails:

- Donkerblauw colbert (gekocht in 2013);

- Witte blouse (gekocht in 2016);

- Clutch met stiksels (YERSE via de Verrassing, Maastricht);

- Jeans (Kuyichi tweedehands)

- Witte sneakers (TOMS via webshop)

Zoals je leest en ziet, kan ik best lang doen met mijn kleding en ben ik er ook erg zuinig op. De witte sneakers van TOMS en de jeans van Kuyichi combineer ik regelmatig. Ik ben ook wel benieuwd hoe lang mijn witte sneakers 'wit' zullen blijven. Wat denken jullie?

close up TOMS & Kuyichi jeans

eerlijke mode look van Chantoile
Organic cotton jeans by KUYICHI

#Duurzamekleding #duurzamemodeblogger #duurzamemodeinspiratie #TOMS

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.