Sale AW'17 - 5x mijn duurzame sale favorieten

De sale is overal losgebarsten en velen van ons gaan los op het internet of in de winkels om de beste koopjes te scoren van dit seizoen. Hoewel ik hier een dubbel gevoel bij heb, neem ik jullie wel mee in de duurzame sale. Kwalitatieve basic items die seizoenen mee kunnen gaan en er tijdloos en mooi uitzien. Voor iedereen nog geen duurzame kleding heeft en wel de stap wil maken, hier is je kans! Ik liep mijn favoriete duurzame mode merken na en zette voor 5 fair fashion merken leukste sale items op een rij.

Fair fashion sale AW 17

Armed Angels

Dit mooie eco & fair fashion merk heeft een aantal mooie items in de sale. Zoek je nog een warme duurzame winterjas? Deze tijdloze donkerblauwe Elba parka kan snel van jou zijn. Een goede winterjas is voor mij een onmisbaar item, zeker in het koude en vaak regenachtige Nederland.

Fair fashion sale AW 17

Peopletree

Steeds vaker zoek ik aanvulling voor mijn garderobe bij Peopletree. Zo heb ik pas het Sylvia Sweatshirt aangeschaft. Een heerlijk comfy sweater van stevig biologisch katoen die lekker warm is, maar ook leuke details bevat. En is nu ook afgeprijsd. Ik betaalde wel de volle mep, helaas. Eén nadeel aan rechtstreeks bestellen bij Peopletree vind ik, is dat het lang kan duren, voordat je pakket binnen is. Op deze trui wachtte ik vier weken.

Fair fashion merk Peopletree

Ik twijfel nog over de Caroline Top in de kleur burgundy (bordeauxrood). Ik heb 'm namelijk niet nodig, maar de kleur zou zo een mooie aanvulling zijn in mijn garderobe. Rood is sowieso een kleur die ik graag meer zou willen toevoegen aan mijn garderobe. Dat wordt waarschijnlijk niet dit seizoen.

Thought

Het prachtige Britse merk Thought biedt naast hele toffe vrolijke sokken ook hele vrolijke basic items aan. De Katrien Print Bamboo sweater is zo'n vrolijkerd voor de donkere dagen. En de komende maanden kan iedereen wel een opbeurende kleur in zijn garderobe gebruiken, denk ik. Zelf zou ik deze trui aantrekken op de dagen dat ik het echt even niet meer weet, want deze trui kan eigenlijk op alles gedragen worden.

Fair fashion merk - Thought

G-Star

Op weinig duurzame mode blogs kom ik G-Star tegen. En dat terwijl G-Star binnen hun supply chain zich actief inzetten om hun productieproces te verduurzamen en hun milieu-impact te minimaliseren. Om je een eindje op weg te helpen hierin, kwam ik deze toffe boyfriend jeans tegen. Bij de productie van deze jeans is gebruik gemaakt van tencel en is het productieproces gericht op het minimaliseren van de impact op het milieu. Goed op weg, maar het kan en mag uiteraard beter. Mijn boodschap aan G-Star; Nu nog overstappen op biologisch katoen!

Yunit

Zoals je al hebt kunnen lezen op mijn blog stopt het geweldige merk ermee en zijn alle items voor de helft. De zeer kwalitatieve stoere basics (die ook nog eens lekker zitten!) zijn daarom extra aanlokkelijk om je garderobe mee aan te vullen. Zelf denk ik na over de Leyo sweat black. Of de Bobby Sweat botanical garden.

Fair fashion merk - Yunit

Fair Fashion merk - Yunit

Alchemist

Dit mooie, luxe en sjieke duurzame merk mag niet ontbreken in mijn sale rijtje. Ik kwam namelijk de Men pants tweed tegen. Een mannelijk model wat perfect te combineren is met alle basics die ik eerder noemde in deze blog, vooral de bordeauxrode top van Peopletree zou er prachtig boven staan. Wat vind jij?

In deze blog heb ik bewust geen prijzen opgenomen, omdat deze in verband met de lopende sale, morgen al niet meer actueel zouden kunnen zijn. Wat je van me aan mag nemen, is dat alle items echt in de uitverkoop zijn. Laat je me weten wat je ervan vindt? Goed weekend!

#outfitinspiratie #fairfashionlook #fairfashionblog #Duurzamekleding

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.