4x Blazers Blazers Blazers Blazers

Het is weer tijd voor dat jasje of blazertje wat achterin je kast ligt, want het wordt weer kouder. Voor aankomend seizoen ontdekte ik de tofste duurzame blazers. Ik selecteerde vier eerlijke blazers die lang mee kunnen en zocht er nog een aantal leuke items bij voor je. Zelf ben ik gek op de trends van dit seizoen, de diverse prints, maar de kleuren van dit seizoen maken mij blij. Ik heb zin in de herfst! :-)

De trends

Vorige week (of eigenlijk al eerder) deed de herfst zijn officiële intrede. De temperaturen dalen weer buiten en onbewust droeg ik al weer enige tijd jasjes en blazers om mezelf warm te houden buiten en binnen over die leuke tees en tops die in mijn kast hangen. Afgelopen week realiseerde ik me dat de zomer voorbij is (ja, ik blijf positief, zo ben ik.) en dat vroeg om een korte recap van de trends voor het najaar.

1. Bloemen

De prints zien we overal terug en dan met name de bloemenprints. Combineer deze bloemige zwarte blazer die ik vond bij Claudia Sträter van de Fall Fun collectie met basic kleuren en items, zoals de leren broek van Alchemist en de gestreepte blouse van Claudia Sträter. Print op streep mag en kan dit seizoen.

Blazer Claudia Sträter - fall fun
fair fashion look en inspiratie

2. Roze in alle soorten

Een andere trend die we dit najaar gaan zien, is roze! Roze in alle soorten. Lichtroze, donkerroze, oudroze en ga zo maar door. Combineer het met gouden elementen of zwart om het accentueren.

Deze korraalroze blazer van Claudia Sträter (CS) veroverde mijn hart. Heb jij nog een korraalroze blazer in je kast hangen? Nog beter, combineer 'm met deze items; een zijden blouse met tijgerprint van CS en deze schattige loafertjes met beren van Beyond Skin, waarvan bij de productie alleen plantaardige materialen en middelen zijn gebruikt, erg milieu- en diervriendelijk! Maak het af met je favoriete denim jeans en you are good to go!

tweed blazer van Claudia Sträter
eerlijke mode inspiratie

3. Metallics

In alle kleuren zien we de metallics voorbij komen dit najaar. Zelf geef ik de voorkeur aan goud. In mijn kast hangen vestjes met goud, truien met gouden pailletjes. Ik heb er iets mee. Gecombineerd met blauw vind ik het altijd een supercombi. Bij Alchemist kwam ik een onwijs sjieke jacquard blazer tegen die in deze inspiratieblog niet mag missen. Om je outfit te laten knallen trek je de groene duurzame top van Claudia Sträter er onder met de beren loafers van Beyond skin. Top!

Duurzame inspiratieblog by Chantoile

4. Vintage

Het kopen (en verkopen) is al sinds jaren niet zo populaire geweest als nu. Deze leuke zwarte vintage blazer van Summum verdient een tweede kans in jou kast. Hij is van wol en daardoor lekker warm. Erg retro en jaren '80 wat we dit najaar ook veel gaan zien. Combineer 'm met de leren broek van Alchemist en haal die witte of zwarte blouse maar tevoorschijn en jouw outfit is compleet met een paar zwarte hakken; af!

Vintage blazer van summum

Alchemist fashion sustainable look

We naderen het einde van deze kleurrijke blog...

Dit was mijn inspiratieblog voor deze week hopelijk heb ik je kunnen inspireren met kleding die je al had bijvoorbeeld of zie je net dat duurzame item erbij zitten wat je garderobe nodig heeft om je outfits weer een frisse look te geven. Zoals je ziet, heb ik dezelfde items gebruikt om te combineren. Beschouw ze als de basics waar je nog alle kanten mee op kunt Fijne week!

#businesslook #fairfashionlook #outfitinspiratie #duurzamemodeinspiratie #styleblog

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.