De 'cropped' jeans

De duurzame denim. Er zijn inmiddels veel eerlijke jeansmerken die recyclen, duurzaam produceren en ook nog eens helemaal hip zijn. Een jeans die we veel terugzien is de cropped jeans. Hoe draag je dit korte model tot boven de enkel? En waar let je dan op? Ga voor sjiek en maak een statement met je accessoires en schoenen.

Hoe draag je de cropped jeans?

De cropped jeans komt door het kortere model juist heel mooi uit wanneer je voor wijdvallende of oversized items kiest. Kies voor een wijdvallende jas met een losvallend shirt en een schattig tasje. Voor dit ensemble koos ik voor een zwart bomberjackje van Armed Angels, gecombineerd met een knitted shirt van Alchemist een witte cropped jeans van Kings of Indigo.

De duurzame basics:

1. Cropped jeans by Kings of Indigo

2. Knitted sweater by Alchemist

3. Jack KOSIMA by Armed Angel

Duurzame look

Finish the look met:

1. Zonnebril by Stella Mc Cartney

2. Faux lederen plateau sandalen by Stella Mc Cartney

3. Schoudertas The Falabella embroided denim by Stella Mc Cartney

(allen geproduceerd met duurzame materialen in Italië)

Duurzame sandaal en zonnebril van Stella Mc Cartney

Maak je outfit compleet met deze te gekke tas van Stella Mc Cartney! Stella Mc Cartney is een groot voorstander van duurzame mode en de wijze waarop mode geproduceerd wordt.

#outfitinspiratie #shopdelook #duurzamemodeblog #duurzamemodeinspiratie #Duurzamemodetips #modeinfoblog #duurzamemodeblogger

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.