De frisse voorjaarslook

Afgelopen week hadden we zo een mooie zonnige dag. De zon scheen volop en de lucht was helderblauw met hier en daar wat schaapjeswolken *ZUCHT*. Van ver voelde ik ze zachtjes omhoog  borrelen; lentekriebels! Iiieeehhh!! Alhoewel; niet te enthousiast, het blijft Nederland en officieel is het nog steeds winter. *Realitycheck* (weer een zucht)

 

Wel stelde ik een outfit samen met een über voorjaarsgevoel. Een katoenen sweater van Armed Angels met een halflange wijde mouw, iets wat we meer gaan zien en ik ben er gek op. Een toffe jeans van Kuyichi van gerecycled denim, afgemaakt met sneakers van TOMS en de passende paperbag van MYOMY. Zoals sommigen van jullie wel weten, ben ik een brildrager. Ik kwam echt een toffe bril tegen die biologisch afbreekbaar is. Kortom, voorjaarslook compleet en duurzaam! Scroll naar beneden om de look te shoppen.

 

Laat je me weten wat jij ervan vindt? Alle items staan op mijn wishlist. Shop de look:

 

TOMS - Lenox sneakers 

 

 

Kuyichi - lil skinny cinched

 

 

Myomy - paper bag original (Lederen tas)

 

Dick Moby - POP (met brillendoekje van recyclede van PET flessen)

 

 

 

Armed Angels - Lieke sweater

 Lees ook:

 

 

Creëer je eigen duurzame garderobe in zes stappen

Please reload

Recent Posts
Please reload

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Please reload

Please reload

© 2019 by Chantoile Mûres.