Catchy elements oftewel sieraden, duurzame sieraden

By Biek

Het eerste sieradenmerk vind ik ook eigenlijk wel direct de mooiste van de drie. En dat is ByBiek uit Amsterdam. De roodkoperen sieraden worden vervaardigd in Nederland en zijn met de hand gemaakt. Al het koper is al eens gebruikt wat het ook gelijk uniek maakt.

Prachtige sieraden waarvan een groot aantal sieraden zich laten kenmerken door een rauwe hamerslag waardoor ieder item op zich een uniek imperfect stuk wordt. Het zijn een soort deukjes in de afwerking van het sieraad. Met deze heerlijke imperfectie kun je eindeloos blijven combineren.

Van product tot aan de verpakking is nagedacht over de duurzaamheid ervan. Kortom, een prachtkado mocht je nog een bijzonder en zeer duurzaam accessoire kado willen doen aan een speciaal iemand. By Biek zit je goedl

Belle Noir

Helemaal verrast werd ik door Belle Noir. Zij verkopen ware statement kettingen van gerecycled siliconen. Oude siliconen taart- en bakvormen zijn de basis voor deze sierlijke en nadrukkelijk mooie sieraden. Online bieden ze een uitgebreid assortiment accessoires van handsieraden tot statement oorbellen.

Leuk geprijsd en de perfecte kadotip dus. Zeker when you're on a budget. Goede optie voor de kleine portemonnee.

Vitamine Blij

Online kwam ik Vitamine Blij tegen en ik ben niet alleen enthousiast, maar dit wil ik een keer meemaken! Meemaken? Ja, exact! Anne Dijkstra maakt je nieuwe sieraad namelijk live! Gewoon ter plekke werkt ze met gerecyclede materialen om jouw nieuwe droomsieraad werkelijkheid te laten worden. Op evenementen door het hele land gaat ze voor je aan de slag, maar je kunt ook naar haar toe natuurlijk. Afgezien van het feit dat het een mooi gerecycled sieraad betreft, krijg je er ook een toffe beleving bij. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik hier nu al blij van wordt. What's in a name, right? Een actuele agenda kon ik op de website niet terugvinden, maar als je enthousiast bent, raad ik je aan contact op te nemen. Naast het maken van 'live' sieraden bieden ze namelijk nog meer creatieve entertainment waar je ook echt blij van wordt.

#Duurzamemodetips #gerecycledemode #accessoires #gerecycledesieraden

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.