Pimp your little black dress in december


We hebben m allemaal in de kast hangen; het zwarte jurkje. The black dress waar je eindeloos mee kan combineren. Leuke legergoene bomberjack over je jurkje, witte platte gympen eronder, hartstikke vlot voor een every day look of trek er pumps onder aan en je office look is ineens een feit. Het is een geweldig item voor in je kast, een musthave. Indien je er nog geen hebt; Ekyog kwam ik online tegen.

Het zwarte jurkje; hij kleedt goed af, verhult oneffenheden en het is zo makkelijk. Toch? Geef je jurkje wat sparkles door een glitterjasje of trek een te gekke legging onder je jurk aan die tot op of over de enkel komt. In deze blog heb ik de legging van Kenzo X H&M geplaatst, maar deze is niet duurzaam geproduceerd. Helaas kon ik na veel speurwerk geen crazy print legging vinden bij alle duurzame fashionlabels die ik ken. Mocht jij er wel één vinden, laat het me weten! Graag zelfs.

Een bijpassend en stoer accessoire zijn de armbanden van Noosha. Al jaren ben ik fan van Noosha en liggen de 'chunks' samen met de stoeren lederen armbanden in mijn sieradenkistje. De collecties van eerlijke makelij blijven vernieuwend en de combinaties die je ermee kunt maken zijn eindeloos. Voor mij verveelt het ook niet snel wat het dus ook echt leuk maakt om je outfit op te pimpen. Op de afbeelding zie je de Skinny armband in Antique black.

Voor de schoenen kwam ik hele toffe boots tegen die er perfect bij passen. Het zijn echte vintage booties van Prada tegen. Het is altijd goed om een paar zwarte lederen enkelboots in je kast te hebben staan,

Hopelijk heb ik je geïnspireerd voor de maand december. Stay tuned for more! Tot maandag!

#december #partyoutfit #outfitinspiratie #kerstlook

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.