December; Wat trek ik aan?!


De decembermaand staat voor de deur, wat trek je aan?

Welk outfit wordt het? Zoveel feestjes om alles uit de kast te halen?! Kerst, oud & nieuw en pre-party's. Met de items uit deze blog heb je een compleet december basis outfit bij elkaar gesprokkeld die ook nog eens duurzaam is! Een combinatie van vintage en duurzaam.

Tijdens de feestmaand van het jaar draag ik het liefst zwart. En dan vooral omdat je met zwart eindeloos kunt combineren. Naast het feit dat je deze items perfect als basisoutfit kunt dragen, kun je ook mixen & matchen door één van de items toe te voegen aan een ander outfit wat je bijvoorbeeld al in je kast hebt hangen of andersom.

De "killer"heel van H&M x Jimmy Choo maakt elk outfit feestelijk en geeft het door zijn laklederen finish net even wat meer pit. Wanneer je de zijden broek van Caroline Biss er op draagt, is je kerstoutfit bijna compleet.

De zijden broek oogt als een lange rok, wanneer je loopt waaieren de zijden flappen om je heen en geven een heel speels en sjiek effect. Een eyecatcher gegarandeerd!

Een andere absolute musthave voor de decembermaand vind ik een zwarte glimmende blouse van bijvoorbeeld zijde of een zijdenblend. Heb je even geen zin om er een feestelijke broek of rok onder te dragen? Maakt met deze blouse helemaal niets uit! Filippa K heeft een mooie blouse van zijde in haar collectie die ik je kan aanraden.

Zelf heb ik een glimmende zwarte blouse van Patrizia Pepe in mijn kast hangen sinds een aantal jaren. Gevonden in een vintagewinkel. De blouse is afgewerkt met zilveren strass op beide schouders. Dat maakt een leuk accessoire, zoals een ketting dan overbodig vind ik, maar bij de blouse in deze blog kies ik voor een zilveren ketting van A beautiful story. (De foto staat onderaan.)

De sieraden worden duurzaam geproduceerd in Nepal en het ontstaan van dit bedrijf draagt ook daadwerkelijk een mooi verhaal met zich mee. Lees het gerust wanneer je tijd hebt. Het zal je in ieder geval dichterbij de kerstgedachte brengen die komende maand voor de deur staat.

Voor nog meer oufitinspiratie voor de decembermaand stay tuned! De komende weken volgen er meer van dit soort blogs om mijn inspiratie met jullie te delen. Alle items die ik in mijn blog verwerk zijn duurzaam, doordat ze ecologisch, fairtrade of eerlijk geproduceerd zijn. Volg je mijn blog dan weet je dat je qua duurzame mode goed zit.

Tot gauw!

#partyoutfit #outfitinspiratie #december #Duurzamemode #kerstlook

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recent Posts

DISCLAIMER

Indien je foto- en/of blogmateriaal wenst te gebruiken van Chantoile, die ik voor een groot deel zelf maak, kun je contact opnemen met me. Samen komen we er wel uit. 

Tags
Er zijn nog geen tags.