Wie is CHANTOILE?

Neem contact op via mijn contactpagina: 

Chantoile is een levensgenieter pur sang. Ze geniet van alles wat duurzaam is en waar een mooi verhaal achter zit. Ze gelooft in samenwerking en samen doen om meer te kunnen bereiken. Eigenlijk gelooft ze gewoon in een betere wereld. Jij ook? Dan zit je hier goed, want inmiddels weten zo een 1000 bezoekers Chantoile maandelijks te vinden om zich te laten inspireren en informeren over fair fashion en sustainable fashion. 

Roots

Chantoile is geboren en getogen in Nederland, maar haar roots gaan van India tot Trinidad&Tobago en van Spanje tot België! Zelf woont ze in Nederland. Je zou haar een wereldburger kunnen noemen. in ieder geval iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Van fast fashion naar sustainable fashion

Zo heeft ze de overstap van fast fashion naar sustainable fashion gemaakt. Met een frisse blik geeft ze je stylingtips en werkt ze uitsluitend met duurzame mode. Ze vindt het namelijk belangrijk dat alles eerlijk geproduceerd is rekeninghoudend met het milieu. Alleen zo is mode pas echt mooi!

Duurzaam modeplatform

Op deze website vertelt ze van alles over duurzame mode, zoals zij dat beleefd en waarvan zij denkt dat het een positieve bijdrage levert aan de wereld en die van de mode. Met haar updates en verhalen neemt ze je mee en hoopt ze dat jij het leuk vindt en het zelfs inspirerend is voor jou. De duurzame mode blog van Nederland vind je hier.

Op Instagram kun je haar dagelijkse belevenissen volgen.

Samenwerken?

Dat kan. Het liefst werk ik samen met ondernemingen die duurzaam ondernemen met oog voor mens en milieu. Eerder werkte ik al samen met o.a.:

Mondaine Essence | The Blind Spot | The Next Closet 

Upcycled tassen | Organicup | Duifhuizen | Breizuss | OURS